Workshops aan huis

Wil je zelf met vrienden een workshop organiseren? Zoek je iets creatief voor een vrijgezellendagje? Dan is een workshop aan huis een goed idee! Met mijn bollen garen en andere materialen kom ik graag naar jou.

De prijzen variëren van 25 euro tot 45 euro per persoon, afhankelijk van de gebruikte materialen en het aantal sessies. Een workshop/sessie duurt gemiddeld 2,5 uur.

Is jouw huis toch niet zo een ideale lokatie? Laat het even weten, zelf heb ik ook wat leuke plekjes.

Neem hier contact met me op.


Starters (1 sessie)

Ken je nog niks van haken en wil je het graag leren? Dan zijn deze workshops iets voor jou! Ik leer je de basis van haken en na de workshop heb je al een leuk productje.

Starters (2 sessies)

Ook voor deze workshops moet je niet kunnen haken. In de eerste sessie leer ik je de basis van haken. Je neemt je werkje mee naar huis om nog wat verder te haken. In de tweede sessie doen we de afwerking.

Kunnen haken (1 sessie)

Voor deze workshops is het handig dat je de basis van haken kent (lossen en vasten). Je leert een nieuwe haaksteek of een techniek. Op het einde van de workshop ga je met iets leuks naar huis.

Kunnen haken (2 sessies)

Voor deze workshops is het handig dat je de basis van haken kent (lossen en vasten). In de eerste leer ik je de techniek. Je neemt je werkje mee naar huis om nog wat  verder te haken. In de tweede sessie leer je de rest, het resultaat is prachtig!